A Disney megszokott szigorú titoktartása mellett eddig nem sok minden derült ki a decemberben érkező Star Wars: Az utolsó Jedik-ről, vagy ha esetleg a találgatások közül egynémely igaznak bizonyulna, azt csak a film premierje után fog kiderülni. És szerintünk ez így tök rendben is van, nem nagyon szeretjük ugyanis a spoliereket.
Mark Hamill azonban tegnap egy figyelmeztető üzenetet tett ki a rajongóknak, óva intve őket egy ősrégi, 30 éves képregény elolvasásától.

“Könyörgöm nektek! A saját érdeketekben nehogy elolvassátok ezt a spoilerekkel teli képregényt 2017. december 15. előtt. Később még meg fogjátok köszönni nekem. #Wait4VIII”

Lehetséges, hogy csupán Hamill egyik újabb trollkodásának vagyunk áldozatai (elég gyakran tesz ilyesmit), de tény és való, hogy a Marvel 1977-es Star Wars képregénysorozatának 49. száma Az utolsó Jedik címen futott, és könnyen lehet, hogy a forgatókönyv is tartalmaz belőle kulcsfontosságú részleteket.

A neten mostanra bőven vannak oldalak, amelyek az említett képregényszám történetével foglalkoznak, mi azonban senkinek sem akarjuk elrontani az örömét, így az erről szóló szakaszokat nem tesszük közzé.

Inkább mi is figyelmeztetünk mindenkit, hogy inkább ne olvassa el ezeket a cikkeket….

1 hozzászólás

  1. “Könyörgöm nektek! A saját érdeketekben nehogy elolvassátok ezt a spoilerekkel teli képregényt 2017. december 15. előtt. Később még meg fogjátok köszönni nekem. #Wait4VIII”

    Luke, ha eddig kibírtam akkor már ez a pár hónap menni fog 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..