Öreg képet küldött Milla Jovovich A kaptár 6. forgatásáról.

0
1364
Milla-jovovich-kaptar-oreg

Már több hónapja zajlik Dél-Afrikában A Resident Evil 6: The Final Chapter forgatása, tegnap este pedig maga Alice, azaz Milla Jovovich odapattan az Instagram elé és egy meglehetősen sok kérdést felvető képet töltött fel magáról, amelyen jó negyven évet ugrik előre az időben. A képhez az alábbi üzenetet csatolta:

“Köszönöm nektek @christinaslashes, @andreartista és @kerry_skelton, akik hajnali 5 óta több mint 4 órát dolgoztatok rajta, hogy az “öreg Alice”-t megteremtsétek a mai jelenethez. Később több képet is közzéteszek a folyamatról+ Plusz egy szexi szelfit (Gyenge idegzetűeknek nem való). Hozzáteszem, aki azt hiszi, hogy ez a kép a film végéből van, hát nem!”

És akkor most jöhetnek a találgatások: Hogyan kerül az öreg Alice a filmbe? Ráadásul nem is a zárójelenet képsoraiba? Időutazás? Az Umbrella Corporation valamilyen aljas húzása? Vagy egyszerűen csak elfogyott a “nafta”? Lehet tippelni…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..