Oliver Stone folytatja a Tőzsdecápákat

0
63

gekko_douglasOliver Stone keményen dolgozik a Tőzsdecápák folytatásán, ami ideiglenesen  “Money Never Sleeps”  azaz a pénz sosem alszik munkacímen fut. Oliver megígérte, hogy Gordon Gekko  (Michael Douglas) “mindenek felett álló” karaktere továbbra is benne lesz a filmben.

Az első részért Douglas megkapta az Akadémia aranyszobrát, Oliver Stone szerint a szerep olyan volt, mintha kifejezetten rá szabták volna.  “A Gordon Gekko és Michael Douglas közötti hasonlóság nyilvánvaló – mindketten karizmatikus és szenvedélyes alakok, az egyetlen különbség, hogy Gekko szándékai alapvetően rosszindulatúak” – nyilatkozta az IGN-nek Oliver Stone. “Mindketten túlélő típusok – férfiak, aki mindenáron megtalálják a sikerhez vezető utat, és mindketten egy második esélyt kapnak az élettől”

A “Money Never Sleeps” forgatását még az év második felelében elkezdik, Stone szerint érdekes lesz látni, hogyan adoptálódik Gekko amodern üzleti világba. “Rengeteg minden megváltozott. Nem csak Gordon Gekko – az egész világ


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ