Az X-Men – Apokalipszis-sal a küszöbön egyre több szó esik a stúdió további X-men-es terveiről, melyek közül az egyik Az új mutánsok (The New Mutants). A film az X-Force után kerül majd a mozikba, és Josh Boone (Csillagainkban a hiba) rendezi, aki tegnap a hivatalos Instagram oldalán közzétett hatot a filmben szereplő új mutánsok közül. Lássuk, kik azok és mire képesek:

  • Magik, alias Illya Rasputin Kolosszus húga, akit Anya Taylor-Joy fog alakítani. A karakter, mint a neve is sugallja, mágikus erőkkel bír, képes teleportálni, valamint egy erős mágiával felvértezett páncélt (Eldritch armor) és egy kardot (Soulsword) hord. Magik képes egy pszionikus pajzsot létrehozni, amely még a legerősebb telepaták (Mint X-professzor) elmetámadásait is visszaveri.
  • Wolfsbane a.k.a. Rahne Sinclair karakertét A Trónok harca Arya Stark-ja, Maisie Williams fogja alakítani, a karakter gyakorlatilag egy telihold-függőség nélküli farkasember.
  • Dani Moonstar (Délibáb vagy Mirázs) Cheyenne indián származású mutáns, aki a képregényekben eredetileg illúziók életrehívásával operált, később azonban a pszionikus és enegia alapú manipulációkat is megtanult végezni, sőt Asgardi kalandja után már mágikus erőkre is szert tett.
  • Cannonball (Samuel Zachary Guthrie) szuperszónikus sebességgel képes repülni, miközben egy áthatolhatatlan robbanómező veszi körül.
  • Sunspot (Roberto da Costa ) képes magába gyűjteni, majd kisugározni a napfényt, emellett pedig szupererős és repülni is tud.
  • Warlock egy kibernetikus földönkívüli lény, aki a testét alkotó részben mechanikus, részben organikus anyag segítségével bármilyen formát fel tud venni, valamint meg tud fertőzni élő és élettelen dolgokat is, amelyek ennek hatására hozzá hasonló lényekké alakulnak át.

A beszámolók szerint az új mutánsok mellett a régiek közül is többen jelen lesznek, Ciklon, Jean Grey, Küklopsz és Árnyék egész biztosan, a többiek még nincsenek megerősítve.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ