Nyuszi (Newt) is visszatér az Alien 5-ben. Felnőttként.

4
2977
Alien-nyuszi

Bár már köztudott tény, hogy a stúdió csak az Alien: Covenant-ra keresztelt Prometheus folytatás után engedi nekilátni Neill Blomkamp-ot az Alien 5 elkészítésének, azért onnan is csurran-cseppen néha némi információ. Most éppen a Hicks-et alakító Michael Biehn árult el egy eddig nem ismert dolgot, nevezetesen azt, hogy A bolygó neve: halál-ban megismert kislány, Nyuszi (akinek az eredeti neve, Newt egyébként tarajos gőtét jelent) vissza fog térni, méghozzá immár felnőttként.

“Úgy tudom, amikor közzétették, hogy visszatérek Hicks szerepébe, az emberek nagyon izgatottak lettek. Én nem nagyon vagyok otthon ezekben az online dolgokban, de a gyerekeim látták a Reddit-en. Úgy tervezik, hogy visszahoznak engem és Nyuszit is, ám ezúttal Nyuszi 27 év körül lesz. Minden egyes Hollywoodi színésznő hajt erre a szerepre, igazából egyfajta staféta-átadás lesz Sigourney és az új, fiatalabb színésznő között. Ez továbbra is életben tartja a franchise-ot, ami pénzt hoz a stúdióknak, hiszen ez mindennek az alapja: a pénz. Ez az, amiért látni fogod a Terminator 5, 6, 7, 8, 9, 10-et és a Halálos iramban 7, 8, 9 és 10-et. Szóval amikor ez megtörténik, az új Alien film, talán lesz majd még egy film, amiben szerepelni fogok. Ráadásul ez a Neill egy nagyon tehetséges srác. Amikor először láttam a District 9-et, szó szerint odaragadtam a székbe, és csak annyit tudtam mondani: Wow. Szóval igen komoly reményeim vannak benne.”

Carrie Henn, aki az eredeti filmben Nyuszit alakította, lassan 40 éves lesz, így eléggé valószínűtlen, hogy a stúdió őt kasztingolná a “27 év körüli” szerepre. De akkor ki lesz az, aki átveszi a stafétát Ripley-től? Te kit látnál szívesen a szerepben?

4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ