Hamarosan a mozikban a többszörös díjnyertes horror western, a Csontok és skalpok. Légy ott Te is a sikerfilm díszbemutatóján!
Június 2-tól a Parlux forgalmazásában Magyarországra is megérkezik a világszerte hangos sikert arató Csontok és skalpok. A Filmtrailer és a Mafab.hu jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz az alkotás díszbemutatójára, ami 2016. június 29-én lesz egy budapesti moziban.

Hivatalos tartalom: Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton.

Hogy te legyél a szerencsés nyertes aki a díszbemutatón részt vesz, nem kell mást tenned, mint a cikk végén lévő kérdésre adott választ 2016. június 24. 12 óráig Csontok és skalpok tárggyal elküldeni a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A nyertest e-mail-en értesítjük a vetítés pontos részleteiről.

Melyik westernben láthattuk legutóbb a hazai mozikban a film főszereplőjét, Kurt Russellt?

A: Játékidő
B: Aljas nyolcas
C: Úttalan út

A film előzetese:

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ