A több mint egy éve zajló kultfilm-mozibemutató sorozat keretében számos műfajt a Alien, a Volt egyszer egy vadnyugat, a Die Hard és a harcosok klubja után most egy kicsit könnyedebb műfaj kerül terítékre: 2015. január 21-től a Monty Python legendás filmje, a Gyalog galopp digitálisan felújított változata kerül a mozikba. Az eredeti szinkronnal vetített film Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz látható, de emellett a a megyeszékhelyek többségén is vetítik majd.
A Pannonia Entertainment és a Filmtrailer.hu közös játékát most 2 db páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, amely 2016. január 12-én kedden 19:30-kor lesz megtartva a Corvin mozi Jávor termében.
Hogy ti legyetek a szerencsés nyertesek, a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ holnap estig , azaz 2016. január 10, 20 óráig “Gyalog galopp” tárggyal küldjétek el a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A nyerteseket e-mail-en értesítjük.

A kérdés pedig:
Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?

A) 100 km/h
B) Nem tud repülni
C) Attól függ. Afrikai, vagy európai fecskéé?


Gyalog galopp magyar feliratos HD előzetes /trailer/


1 hozzászólás

  1. ezek szerint kölcsön kell venni Marty McFly időgépét h vissza tudjunk repülni a gyalog galopp 2015- s januári bemutatójára? 😉
    Ja, és ezért nem jár jegy? Halihó?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ