Nyerj páros jegyet az Anyám! premier előtti vetítésére

0
209

Anyám! mozijegy nyereményjátékJövő héten érkezik a mozikba a kritikusokat és a közönséget igencsak megosztó Anyám!, amelynek fő szerepeiben Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris és Michelle Pfeiffer lesz látható.

A hazai forgalmazó UIP-Duna Film és a Filmtrailer közös játékában most 5 db páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, ami 2018. október 18., szerdán lesz egy budapesti moziban.

Aki részt szeretne venni a nyereményjátékon, annak ismételten csak annyi teendője van, hogy a a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ 2017. október 16., 19 óráig Anyám! tárggyal beküldi a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.

Hivatalos tartalom: Egy idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és a felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) kopogtatnak az ajtón, akik végül beköltöznek a házba, és ott is maradnak.
Felbukkan két fivér (Domhnall és Brian Gleeson), és az egyikük megöli a másikat, miközben a házban egyre nő a feszültség.
A költő ír egy verset, amivel díjat nyer, és széleskörű ismertségre tesz szert. A felesége időközben teherbe esik.
A költő hírneve egyre nő, és szekta-jellegű rajongótábora lesz, akik egyre agresszívebben viselkednek, miután kiderítik, hol lakik…

Darren Aronofsky melyik filmjéért kapott Oscar-jelölést a legjobb rendező kategóriában?

A) Fekete hattyú
B) A pankrátor
C) A forrásAnyám! magyar szinkronos előzetes /trailer/

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..