kozponti hirszerzes mozijegy nyeremenyjatek

Jövő héten, június 16-án érkezik a mozikba Dwayne Johnson és Kevin Hart fergeteges akcióvígjátéka, a Központi hírszerzés, amelynek premier előtti vetítésére a film hazai forgalmazója, a UIP-Dunafilm jóvoltából most 5 db páros jegyet sorsolunk ki a szokásos játékunk keretében.

A filmben egy gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere (Dwayne Johnson) halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől (Kevin Hart), aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon…

A premier előtti vetítés június 15-én este lesz egy budapesti moziban, hogy esélyetek legyen megnyerni a kisorsolásra kerülő páros jegyek egyikét, küldjétek el a cikk végén lévő kérdésre adott helyes választ 2016. június 13. 16 óráig “Központi hírszerzés” tárggyal elküldi a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos adatairól.

Mi volt a címe Kevin Hart januárban bemutatott, hasonló hangvételű akcióvígjátékának?

A: Pain & Gain
B: 2 kaliber
C: Pofázunk és végünk Miamiban

A film magyar szinkronos előzetese:

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ