Nyerj páros jegyet a Jack Reacher: Nincs visszaút premier előtti vetítésére

0
476

Jack Reacher: Nincs visszaútNégy évvel az első filmet követően 2016. október 20-án visszatér a mozikba Jack Reacher, Lee Child népszerű regényhőse, akit a nagyvásznon Tom Cruise kelt életre.
Tartalom: Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét…
A hazai forgalmazó, a UIP-Duna Film jóvoltából most 5 db páros belépőt sorsolunk ki a Jack Reacher: Nincs visszaút premier előtti vetítésére, ami 2016. október 19-én, szerda este lesz lesz egy budapesti moziban.
A nyerni vágyóknak továbbra is mindössze annyi a dolga, hogy a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ 2016. október 16., 19 óráig “Jack Reacher: Nincs visszaút” tárggyal a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A nyerteseket e-mail-en értesítjük a vetítés pontos részleteiről.

Ki rendezte a most mozikba kerülő második részt?

A) Edward Zwick
B) Christopher McQuarrie
C) Steven Soderbergh

Jack Reacher: Nincs visszaút magyar szinkronos előzetes /trailer/

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ