Hamarosan érkezik a mozikba a nagy sikert aratott a 2013-as Szemfényvesztők folytatása, amelyben az első részben megismert szereplőgárda két új taggal egészül ki: A terhessége miatt távol maradó Ilsa Fisher szerepét Lizzy Caplan veszi át, míg Michael Caine, alias Arthur Tessler fiát a Daniel Radcliffe fogja eljátszani.

A film hazai forgalmazója, a Freeman Film és a Filmtrailer közös játékában most két páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, amely június 8-án, szerdán este lesz megtartva a MiMozink Lurdy-ban. A játékban részt venni kívánóknak továbbra is csak annyi a dolga, hogy a cikk végén lévő kérdésre adott helyes választ 2016. június 7. 16 óráig “Szemfényvesztők 2” tárggyal elküldi a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos időpontjáról.

A film hivatalos tartalma: Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

Ki rendezte az új részt?

A: Louis Leterrier
B: Jon M. Chu
C: Steven Spielberg

A film magyar szinkronos előzetese:

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ