Nyerj Minyonok ajándéktárgyakat

0
721

Minyonok ajándékHolnaptól már a mozikban is nézhető lesz GRU aranyos szolgálói, a Minyonok önálló egész estét filmje, ami remek szórakozást ígér nem csupán a legkisebbek, de az egész család számára.

Hivatalos tartalom: A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig – folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt… a kipusztulástól.

A hazai forgalmazó UIP Dunafilm és a filmtrailer.hu közös játékában most Minyonos ajándéktárgyakat nyerhettek, egy szerencsés nyertes egy Minyonos bőröndöt, ketten pedig 1-1 gyerekpólót és szatyrot tartalmazó csomagot kaphatnak a kezükbe. Hogy tied legyen az aranyos nyeremények egyikre, semmi mást nem kell tenned, csupán elküldeni a cikk végén feltett kérdésre adott helyes válasz betűjelét “Minyonok” tárggyal 2015. július 15., 12 óráig a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mail-ben értesítjük.


Minyonok ajándéktárgyakA kérdés:
Melyik híres színész kölcsönzi eredeti nyelven a hangját Gru-nak?

A) Jon Hamm
B) Steve Carell
C) Geoffrey Rush

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!


Minyonok magyar szinkronos előzetesMinyonok film adatlapNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..