Nyerj jegyet az Eleven testek premier előtti vetítésére

3
64

Eleven testekZombik, romantika és humor – ritkán olvashatjuk egy mondatban a felsorolt kifejezéseket, és még ritkábban láthatunk olyan filmet, amelyben mindhárom elem szerepel. Az április 11-én mozikba kerülő Eleven testek azonban éppen ilyen, főhősünk egy szerelmes zombi, ám közel sem az üres tekintetű csoszogó fajta, R tele van álmokkal és vágyakkal…
Tartalom: R (Nicholas Hoult), egy fiatal srác, akit megfertőzött a világ nagy részét elpusztító szörnyű vírus, és zombivá vált. Még mielőtt azonban társaihoz hasonlóan agynélküli, vérszomjas emberevővé alakulna, megismerkedik Julie-val, és az az egzisztenciális válságban lévő zombi srác szíve megdobbant – a hideg testet a szerelem hevíti fel. Az élők és holtak közti háború azonban elkezdődik, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét. Vajon sikerül elkerülni a katasztrófa bekövezését?
A Filmtrailer játékában most 2 db páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, ami április 9-én este lesz egy budapesti moziban. Hogy te legyél a szerencsések egyike, aki párjával együtt már a bemutató előtt megnézheti a műfajában egyedülálló filmet, nincs más dolgod, mint a cikk alján feltett kérdésre adott helyes válaszbetűjelét 2013. április 8. 12 óráig “Eleven testek” tárggyal tárggyal elküldeni a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A sorsolást követően a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos helyszínéről és időpontjáról.

A kérdés:
Ki rendezte a filmet?

A) Nicholas Hoult
B) Jonathan Levine
C) Steven Spielberg


Eleven testek magyar feliratos előzetes /trailer/
3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Neeeeeeeeeee, ekkora szánalmas egy filmet, ki volt az az elmeháborodott aki ilyet kitalál?! Tuti valami Alkonyat után szabadon vámpír-halandó szerelem után csináljunk zombieee-halandó szerelmes filmet jelszóval találták ki. A sok elmeroggyant emónak most ez lesz a kultfilmje….micsoda világ élünk…szánalom!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..