Nyerj jegyet a Támadás a Fehér Ház ellen premier előtti vetítésére!

3
130

Támadás a Fehér Ház ellenAz idei évben többször is támadás fogja érni a mozikban Amerika legfontosabb épületét, elsőként április 4-én Antoine Fuqua, a Kiképzés és az Orvlövész rendezőjének Támadás a Fehér Ház ellen filmje mutatkozik be, amelyben Gerard Butler lesz a magányos hős, aki a Fehér Házban rekedt túszok – köztük az elnök – életéért harcba száll.
Hivatalos szinopszis: Asher elnök találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel, és annak védelmi parancsnokával. Azonban a Fehér Ház ellen indított váratlan légitámadás az egész kabinetet a vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszeríti. És végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. Mike Banning testőr volt korábban, de egy tragikus autóbaleset során súlyos hibát vétett, ezért eltávolították az elnök mellől. Ahogy híre megy, hogy az államfő veszélybe került, a félelmet nem ismerő Banning egyből a helyszínre siet. A dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek. Mivel a Pentagonnak egyre fogy az ideje, csak egyetlen esélyük maradt a túlélésre.
A Filmtrailer játékában most 2 db páros jegy kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, ami április 2-án lesz 19 órakor egy budapesti moziban. Hogy te legyél a szerencsések egyike, aki párjával együtt már a bemutató előtt két nappal megnézheti a filmet, nincs más dolgod, mint a cikk alján feltett kérdésre adott helyes válaszbetűjelét 2013. április 1. 12 óráig “Támadás a Fehér Ház ellen” tárggyal tárggyal elküldeni a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A sorsolást követően a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos helyszínéről és időpontjáról.

A kérdés:
Ki alakítja az Egyesült Államok elnökét a filmben?

A) Morgan Freeman
B) Aaron Eckhart
C) Denzel Washington


Támadás a Fehér Ház ellen szinkronos előzetes /trailer/
3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..