December 10., csütörtökön kerül a mozikba a Chris Hemsworth főszereplésével készült A tenger szívében, amely nem más, mint a Moby Dick alapjául szolgáló valós esemény első igazi feldolgozása. A MoziCom és a Filmtrailer közös játékában most 2db baseball sapkát, 1 db rövid ujjú és 1 db hosszú ujjú pólót, valamint minden nyeremény mellé egy ajándék kulcstartót is nyerhettek. A nyereményeket galériánkban tekinthetitek meg.

Hivatalos tartalom: A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes-óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a dél-Amerikai partot veszik célba.
3000 mérföldnyi út áll előttük.
Három hónappal később már csak nyolcan vannak életben. Társaik húsát ették, éheztek, szomjaztak, félőrültek a kiállott megpróbáltatásoktól.
De hazaértek.

Hogy tied legyen az ajándéktárgyak egyike, semmi mást nem kell tenned, csupán postacímeddel együtt elküldeni a cikk végén feltett kérdésre adott helyes válasz betűjelét “A tenger szívében” tárggyal 2015. december 13., 12 óráig a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mail-ben értesítjük.

A kérdés:
Ki írta a Moby Dick-et?

A) Stephen King
B) Nathaniel Philbrick
C) Herman Melville

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!


A tenger szívében magyar szinkronos előzetes


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ