Will Smith Sérülés című orvosi drámája a hazai mozikat ugyan elkerülte, de a Bontonfilm Magyarország jóvoltából már július közepe óta kapható DVD és Blu-ray formátumban. A filmről, amely az amerikaifutball árnyoldalairól, a sportolókat veszélyeztető betegségről és az NLF, az amerikai futball-szövetség szemhunyásáról szól, már mi is értekeztünk (kritikánk róla itt!), s most a Bontonfilm Magyarországgal közösen indított nyereményjátékunkban 2 darab Sérülés DVD kerül kisorsolásra!

A Sérülés című drámai thriller egy hihetetlen, mégis igaz történeten alapul. Főhőse a zseniális törvényszéki neuropatológus, a bevándorlóként érkezett dr. Bennet Omalu, aki elsőként ismeri fel az amerikai futball világában ismert fejsérülést, a CTE-t egy profi játékoson, és harcba száll az igazáért. Hősies kiállása miatt az orvos veszélybe kerül: a világ egyik legbefolyásosabb szervezetével és legszeretettebb sportjával kell szembeszállnia.

Hogy te legyél a a szerencsés nyertesek egyike, küldd el a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ “Sérülés” tárggyal 2016. szeptember 11. (vasárnap) éjfélig a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mail-ben kiértesítjük, és postán kapják meg nyereményüket.

A kérdés:
Milyen díjra jelölték Will Smith-t a Sérülés főszerepének, dr. Bennet Omalunak a megformálásáért?

A) Oscar-díjra;
B) Golden Globe-díjra;
C) Arany Málna-díjra;


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ