A Paramount Pictures új divíziója, a Paramount Players fogja elkészíteni Mel Gibson 2000-es Mi kell a nőnek? című vígjátékának remake-jét, amely nem lemásolni fogja az eredeti alkotást, hanem inkább fordít egyet rajta, és ezúttal a másik nem kerül a célkeresztbe.
A What Men Want, azaz Mi kell a férfinak? címet kapott alkotás főszerepében Taraji P. Henson lesz látható, és bár a forgatókönyvíró és rendező kiléte még nem ismert, a stúdió gyorssávban szeretné elkészíteni a filmet, 2019. január 11-es bemutatót megcélozva.

A sztoriban Taraji P. Henson egy sportolók menedzselésével foglalkozó ügynököt alakít, akit folyamatosan leköröznek férfi kollégái. Miután a megkapja a képességet, amivel hallani képes a férfiak gondolatait, úgy dönt, kihasználva az előnyét ő lesz, aki az NBA legújabb nagy felfedezettjét leszerződteti.

Egyelőre nem tiszta, de elképzelhető, hogy Mel Gibson is felbukkan majd a filmben egy rövid találkozás erejéig..2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..