Nem Marc Forster rendezi a Z világháború folytatását

2
91

Forster_PittMikor a Z világháború fejlesztési stádiumban állt, egymást érték a hírek a film körüli problémákról: Brad Pitt nem igazán jött ki a rendezővel, Marc Forsterrel, a film túllépte a költségvetési kereteit, és végül az utolsó harmadát újra kellett forgatni.
Ezek után túl sokat nem várhattunk a filmtől, ami azonban rácáfolt az előzetes negatív elvárásokra, és több mint fél milliárd dollár bevételt szedett össze világszerte. A Paramount Pictures azonnal bejelentette a folytatást, de nagyon úgy tűnik, hogy Forster nem fog visszatérni a rendezői székbe.
Ez a hír Pitt produkciós cégétől származik, amely hozzátette még: “Beszélünk róla [a folytatásról]. Még senki sem kezdett a megírásához, most épp az elképzeléseinket állítjuk össze.”
A Z világháború forgatása során Marc Forstert hibáztatták szinte mindenért a film nehézségei kapcsán. Amikor azonban a film végre bemutatásra került, Pitt védelmébe vette Forstert, hogy ő nem tett semmi rosszat. Most, hogy a “kormányos” mégsem tér vissza, nagyon úgy tűnik, hogy Pitt valóban nem boldogult túl jól vele.2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..