Nem lesz Alkonyat remake. Egyelőre…

11
380

alkonyat_hajnalhasadas_1_poszterNovemberben az Alkonyat – Hajnalhasadás 2. részével a végéhez ér a Summit Entertainment – most már Lionsgate – hihetetlen sikert aratott vámpíros sorozata, és jó ideje megy a találgatás, vajon milyen módon szándékoznak kitölteni a keletkező űrt. Esett már szó Bree Tanner Spin-off-ról, sőt szóba került az is, hogy az egész franchise-ot reboot-olni fogják, ám Robert Friedman, a Summit igazgatóhelyettese most megcáfolja a hírt:
“Nem készítünk Alkonyat remake-et. Persze, ha Stephanie Meyer úgy dönt, mi szívesem támogatjuk benne. Részünkről ez lesz az utolsó darab, hacsak nem változik semmi.”
Miután januárban a Lionsgate nem kevés pénzért vásárolta meg a Summit Entertainment-et, szinte biztosan akarnak még kezdeni valamit a népszerű franchise-zal – úgy tűnik azonban, hogy Stephanie Meyer-nél pattog a labda, így ő döntheti majd el, milyen irányba haladjon a sorozat élete.
A folytatás jelen pillanatban ki van zárva, ugyanis Robert Pattinson már bejelentette, hogy soha többet nem bújik Edward szerepébe.
A háttérben biztosan zajlanak az egyeztetések, felteszem, a bemutatók követően már azt is megtudjuk, hogyan tovább.


11 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hát ez… ez… ez borzasztó! rettttenetes! remélem gyorsan kiverik a fejükből. Semmi jó nem sülhet ki belőle. Egyébként is már piros betűs nap a naptáramban az utolsó rész premierje, hogy végre vége és soha többet nem fogok hallani róla, de ez így már nem kóser.

 2. Most komolyan, szerintem jövőre csinálják meg az első rész remake-jét, darabolják fel azt is két részre, aztán ugyanezt megcsinálják a többivel is, majd miután másodjára is végeztek a sorozattal, remakeljék még egyszer az egészet és így tovább egészet 2050ig! 😀 Komolyan mondom, az emberi pénzéhség határtalan hülyeségeket képes eredményezni, már az, hogy ez az ötlet egyáltalán felmerült valaki fejében, nevetséges. Ez kb.olyan lenne, mintha most előállnának egy Harry Potter remake-kel. 😛

 3. Gyönyörű ez a mondat, gratulálok:

  “Esett már szó Bree Tanner Spin-off-ról, sőt szóba került az is, hogy az egész franchise-ot reboot-olni fogják”

  Emellé remekül illik ez:
  Name (kötelező)
  Mail (nem kerül…)
  Website (optional)

 4. Ha én “remékelném” tennék bele egy olyan csavart, hogy Penge is szerepelne benne, de úgy hogy őt Chuck Norris képezné tovább + még beleraknék pár sintért is a büdös kölkök miatt, akik bazi nagy kutyává válnak. A sintéreket viszont beoltanám, hogy zombisintérek legyenek. És a legvégére még beraknék egy szoláriumot Bella kisasszonynak. Mert ha tovább fehéredik, akkor még a tej is feketének fog tűnni mellette.

  Néznétek?

 5. Azért egy ilyen gyors remake-et még a sok hülye tini sem biztos, hogy lenyelne, főleg, hogy ők legalább annyira rajongói a főszereplőknek, mint a sztorinak.

  Remélem Meyer nem akar folytatást csinálni, bár van az a pénz… a Lionsgate pedig biztosan kezdeni fog ezzel a franchise-zal valamit, egyszerűen túl jó üzlet ahhoz, hogy veszni hagyják.

 6. Hát épp most is forog egy Meyer regény adaptációja, Andrew Niccol-lal és Saoirse Ronan-nel, de az tuti, hogy nem hoz majd ekkora bevételt, sőt, inkább egy A negyedik-éhez hasonló bukást jósolok neki. Szerintem van az a pénz, amivel ráveszik az írónőt a vámpíros szappanopera folytatására, és ha élelmesek, akkor vele párhuzamosan már a forgatókönyvet is megírják. 😛

 7. Belehalunk ha nem lesz folytatás,csomo ötletünk van hogy hogy legyen a folytatás!
  Elektrotank üzennyük hogy legyen folytatás mert több millió ember szereti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..