(NEM?) Lando Calrissian lesz-e a következő Star Wars Spin-Off

0
505

Amikor múlt héten kiderült, hogy a Star Wars IX után Obi-Wan Kenobi saját filmjét kezdi el forgatni a Lucasfilm/Disney, úgy gondoltuk, kétség sem fér hozzá, hogy ajövő héten érkező Solo: Egy Star Wars-történet után ez lesz a soron követő Star Wars spin-off.
Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke azonban nem így gondolta, és ezt a Cannes Filmfesztiválon el is árulta:

“Úgy gondoljuk, a következő spinoff-ot Lando Calrissian-nak szenteljük. természetesen rengeteg elmesélésre váró sztori van még Han-ról és Chewbacca-ról, de Lando-é lesz a következő.”

A kijelentés elég egyértelműnek tűnik, ám nem sokkal a hír megjelenését követőena Premiere France magazin mégis megcáfolta, állításuk szerint a Lucasfilm megkereste őket, és közölte velük, hogy mindössze egy félreértés volt az egész kijelentés.

“A cikk megjelenése után a Lucasfilm arról tájékoztatott minket, hogy az egész csak egy félreértés volt Kathleen Kennedy és az újságírók között: “Nagyon szeretnénk elmesélni egy nap Lando Calrissian történetét, de jelen pillanatban nem releváns. Sokkal érdekesebb lenne Han és Chewie történetét bemutatni…”

A Donald Glover által alakított új Lando Calrissiant a most érkező Solo filmben fog bemutatkozni, és a hírek szerint elég komoly szerepet játszik majd a történetben – ráadásul, bár a rajongók egy része még mindig hőzöng Alden Ehrenreich castingolásán, Donald Glover-t úgy tűnik, teljesen elfogadják.

Bár Kathleen Kennedy szavait megcáfolták, nem kizárt, hogy tervben van Lando Calrissian saját filmje is, a karakter egyikre a Star Wars Univerzum legnépszerűbb figuráinak, és ha tényleg olyan jól fogadják a nézők a most bemutatásra kerülő Han Solo filmben, hülyék lennének nem foglalkozni vele.
Várjuk a további híreket…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..