Nem jut James Bond sorsára Indiana Jones

3
124

Indiana_Jones_1Erről nyilatkozott a minap Frank Marshall, az Indiana Jones filmek producere a TotalFilmnek adott interjújában. A Lucasfilmmel a Disney nemcsak a Star Wars, hanem az Indiana Jones jogait is bezsebelte, ám jelenleg annyira lefoglalja a stúdiót az előbbi széria útjának egyengetése, hogy Indiana Jones egyelőre talonban van. Azonban könnyen lehet, hogy ez változhat, hiszen két hete adtunk hírt arról, hogy Steven Spielberg legújabb filmje, a Kémek hídja promóciós körútján elszólta magát az Indy 5. részével kapcsolatban. Marshall megerősítette, hogy nem tervezik lecserélni Harrison Fordot, bár igazából még le sem ültek átbeszélni a franchise sorsát. Az biztos, hogy Indiana Jones nem jut James Bond sorsára, nyilatkozta a producer, azaz nem fog egyszer csak valaki más bújni a figura bőrébe.
Mindenesetre ha Harrison Forddal szeretnék az Indy 5. részét leforgatni, igencsak össze kell kapniuk magukat, mivel az idén 73. életévét betöltött színész sem lesz fiatalabb. Marshall szerint is el fog jönni az a pont, amikor főhősüknek valamilyen úton-módon át kell adnia a stafétabotot, ha nem is a Bond-filmeknél megszokott módon. A producer szerint erre egy csomó alkalmas ember van… vajon kikre gondolt? Chris Pratt-re, Bradley Cooperre vagy Jones fiát az előző részben eljátszó Shia LaBeouf-ra? Te kit látnál szívesen kalapban és ostorral?

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én még két részben mindenképpen szeretném látni, Harrison Fordot, és utána is szívesen látnám még apa-mentor féle szerepben, és Fiát (aki átvenné a stafétabotot) Chris Patt, mondjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ