Számos filmes portál felkapta azt a meg nem erősített hírt, hogy a Lucasfilm a Solo dicstelen fogadtatása végett lehúzta a rolót az antológiafilmeknél. Nos, EZ NEM IGAZ! A kacsa az egyébként megbízhatónak tartott collider-től származott, amely egy sor bennfentes információra alapozta a cikkét, miszerint a Lucasfilm állítólag visszamondott egy filmet. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy az óramű pontossággal érkező új trilógia hátralévő részei biztosan nem lehetnek, tehát csakis a soron következő antológiafilmről – egy újabb Star Wars-történetről – lehet szó.
A Disney az ABC News oldalán keresztül reagált a “vádakra”, hogy ilyesmiről szó sincs, sőt, több, az új trilógián kívüli, “mellékszálas” Star Wars-történet van az előkészítés ilyen-olyan állapotában.
Egy másik weboldal szerint – és ez már csak pletyka – a visszamondás még csak nem is a feltételezett Kenobi- vagy Boba Fett-előzményfilmeket érintette volna, hanem egy Mos Eisley űrkikötőjében játszódó sztorit, ami még mindig tervben van, csak elnapolták.
Szóval semmi sincs veszve, a Star Wars-rajongók fellélegezhetnek. Remélhetőleg a Disney is visszaszáll arra a lóra, amelyre a Zsivány Egyessel felkapaszkodtak, s aztán a Soloval olyan mélyre pottyantak.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..