Néhány poszter Cannes-ból

5
67

A Cannes-i Filmfesztiválon sok produkciós társaság próbálja értékesíteni legújabb filmjét, a figyelem felkeltés érdekében pedig a legegyszerűbb plakátokat kihelyezni a standjuk köré. Nézzük mi a kínálat, bár hozzá kell tenni, a filmek nagy részének a forgatása még el sem kezdődött:
Burke and Hare: erről már írtunk, egy morbid komédia két 19. századi sírásóról, akik jó üzletet látnak a holttestek eladásában, ám idővel kevés lesz nekik az természetes úton elhalálozott testek száma, így ők lesznek Anglia első sorozatgyilkosai. Rendező John Landis, főszereplők Simon Pegg és Andy Serkis
Cosmopolis: David Cronenberg új filmje, melyben Colin Farrell egy multimilliomos pénzembert játszik, aki 24 óra leforgása alat minden vagyonát elveszti. A feleségét Marion Cotillard alakítja.
Dracula: Dario Argento Drakula adaptációja, ami 3D-be fog készülni. A film forgatása januárban kezdődik, Magyarországon és Olaszországban.
Spider: Egy új, halálos mérgű pókfajt fedeznek fel Afganisztánban, amiből egy példány egy felelőtlen ember közvetítésével New York-ban köt ki, ahol mutálódik, és gigantikus szörnnyé alakulva elkezdi lerombolni a várost. A Nu Image-től, 3D-ben.
Elephant White: Egy thaiföldi zsoldos életének egy 14 éves lány ad új értelmet, persze előtte meg kell szabadulnia a múltjától. Főszerepben Prachya Pinkaew (Ong-Bak), Djimon Hounsou (Blood Diamond) és Kevin Bacon.


Burke and Hare, Cosmopolis, Dracula, Spider, Elephant White poszterek5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. jaaajj nee csak Draculát nee!!!…Mivel hogy erdélyi vagyok ezért már startból szúrja a szemem a dolog, és szerintem minden más erdélyi magyar ezen a véleményen van…mivel h 1.-Dracula csak Stoker agyszüleménye…2.-a románok ebből hatalmas marketinget kovácsoltak régi magyar meg szász helyekre agassák rá a “Dracula vára” megnevezést…aki egy kicsit is tisztában van a történelemmel az foghassa a fejét…erről ennyit

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..