Az Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.
Jyn Erso (Felicity Jones): Jyn küldetése igen személyes jellegű, mivel apja, Galen (Mads Mikkelsen) egy tudós, akinek tudására a birodalom és a lázadók egyaránt vágynak. John Knoll producer a kezdetektől fogva egy erős női karakter akart a főszerepre, részben saját indíttatásból: “Három lány apja vagyok, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy egy igazán klassz, okos és találékony, erős női karakter legyen a főszereplője egy ilyen filmnek.” – nyilatkozta, majd hozzáfűzte, hogy amikor megírta, még nem tudott Rey létezéséről.
Cassian Andor kapitány (Diego Luna): A lázadók oszlopos tagja, aki kötődik Jyn-hez. Egy hírszerző tiszt, akinek harci tapasztalata is van. Csendes típus, de ez főképp a katonai múltja miatt van: nem szeret beszélni a dolgokról, amiket látott. Kicsit megviselt figura, aki tisztában van vele, hogy egy hosszú és nehéz harc mellett kötelezte el magát.
Chirrut Imwe (Donnie Yen): A vak harcos teljesen szívvel hisz az erőben, még ha saját maga nem is érzékeny rá. A Zsivány egyes egyik célja pont az, hogy egy lépéssel hátrébb kerüljön a Jedi és Sith vonaltól, és a hétköznapi emberek hőstetteire fókuszáljon.
Baze Malbus (Jiang Wen): Baze egyáltalán nem hisz az erőben – hisz azonban Chirrut-ban. Bármilyen helyzetbe kerül bajkeverő vak barátja, teljen szívvel kiáll mellette.
Orson Krennic igazgató (Ben Mendelsohn): A Birodalom egy vezető tisztje, akinek saját céljai a legfontosabbak és semmitől nem riad vissza – akár lenne még a Halálcsillagot is szabotálni, csakhogy megakadályozza mások felemelkedését. Egyik legnagyobb riválisának Darth Vadert tartja.
Saw Gerrera (Forest Whitaker): Az első olyan karakter, amelyet az animációs Star Wars sorozatból emelnek át a filmbe. Ifjúkorában jól megtanulta, hogy a győzelem gyakran szörnyű áldozatokkal jár. Igazi szabadságharcos, azonban brutális taktikai húzásai még a lázadók körében is nyugtalanságot keltenek.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ