Need for Speed film 2014-ben a mozikban

22
178

need_4_speedÚgy néz ki, komoly vetélytársat kaphat a jövőben a Halálos iramban franchise, Stacey Snider, a DreamWorks igazgatóhelyettese és Frank Gibeau, az EA Stúdió elnöke ugyanis tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a DreamWorks forgja elkészíteni az óriási népszerűségnek örvendő autósjáték filmes változtat.
A forgatókönyvet George és John Gatins fogják elkészíteni, alapjául pedig nem valamelyik különálló rész, hanem az egész sorozat szolgál majd. A rendezést Scott Waugh-ra (Act of Valor) bízták, a project gyorssávban fog készülni egy 2014. év eleji bemutatót megcélozva.
Az pörgős, feszültséggel és lóerővel telített adaptáció a ’70-es évek kultikus autósfilmjeinek tradícióját kívánja továbbvinni úgy, hogy közben minél hűebben adja vissza a videójáték szellemét.
Tunning verdák, dögös csajok és vérpezsdítő – remélhetőleg 3D – száguldás: tuti siker.


22 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ha a sorozat szellemiségét akarják a filmvászonra ültetni, akkor a film eleje nagyon jó lesz a vége meg ZS kategória. A játék minden darabjához volt szerencsém és a Most Wanted-ig meg is volt az öröm. De utána valami kegyetlen romlás indult meg. Egyedül a látvány állta a sarat. Az irányítást szapulnám leginkább, de ez ugye a filmben nem egy jelentős dolog. 🙂
  A legutolsó darab a Run nevet kapta. Ami mindent el is mond a game-ről. Zene nagyon jó, látvány ott van, irányítás nagyon lol, sztori szinte 0.
  Szóval bízok, hogy filmben legalább egy Most Wanted sztorit belepréselnek. És ha a szellemiségnél maradunk, akkor a filmeben nem igen lesznek fizikai határok 😀 (elvégre az NFS egy darabja sem volt sosem szimulátor, na ha nem is törekedtek rá, talán csak SHift-nél).

  Fenti gondolatmenetem ellenére nagyon várom a filmet, és bízom, hogy a korábbi darabok élményét élhetem át a moziteremben. Méltó ellenfelet szeretnék a Halálos iramhoz.

 2. Én arra számítok, hogy átnézik szépen, melyik rész tetszett leginkább az embereknek, ez miben tér el a többitől…stb. Én várom, és biztos meg fogom nézni, de a kritikára is majd kíváncsi leszek.

 3. WHP: Az egy korábbi játék újragondolása. Ő a régire célzott.
  amúgy a filmtől nem várok sokat. Ez megint egy próbálkozás, h népszerű legyen az NFS. Azért majd megnézem ha kijön dvd-n, de sztem nem lesz nagy ellenfél a Fast & Furious szériának.

 4. Várom a filmet, én is nagyon remélem, hogy a MW-nek lesz a megfilmesítése, mivel annak volt szerintem a legjobb story-ja. Mondjuk egy kicsit a játékhoz annyit, hogy nem tom minek kell ujracsinálni 1 részt 2 hot pursit, MW… Ez egy hülyeség nem tudnak már uj dolgokat kitalálni vagy mi? Remélem a film azért ütni fog.

 5. Mementito :
  Hogy miért kell újracsinálni?
  Azért mert korábban sokan akartak belőlük újabb rész,
  ahogy mostanában is azt hallani hogy “De jó lenne egy új Undergound” rész!:D

 6. WHP: hogy hülye vagy e, az nem az én feladatom megállapítani, de vasárnap van az tuti. Ha ismered/ismernéd a NFS szériát, akkor biztos tudod/tudnád, hogy miről regélek. Te sem gondoltad, komolyan, hogy egy jövőben megjelenő játékról osztom az igét…

  De itt egy kis támaszpont:
  (jobb oldalt kis görgetés utána a nagy szürke bannerben érdemes a címeket elolvasgatni)

  https://www.nfshungary.hu/

 7. Én az Undergrond-tól felfele játszottam mindegyikkel…MW-ig jó

  Carbon, Undercover – elmegy

  Shift, Pro Street – szar (írányítás 0)

  Shift 2 – a ganédomb csúcsa

  Hot pursit 2010 talán pár fokkal jobb

  The Run – nem próbáltam de sokan mondták h rövid és rossz

  Agol wikipédia a Shift-től fölfele “3. generáció”-s ként írja le a részeket…hát azok mind gagyik…

 8. Végre egy értelmes ötlet Hollywood-ból. Erre érdemes elkölteni a pénzt,
  ellenben az utóbbi pár év filmjeivel(nem akarok címeket mondani, de mindenki tudja mikről beszélek).

 9. Uhh, ez aztán király hír, már nem is tudom mióta várok egy Need for speed adaptációra, mindig mondogattam, hogy csinálni kéne egyet, csinálni és csinálni és most végre teljesül a kívánságom 🙂 Remélem zúzni fog és baltázzák el 😀

 10. BBQ, kívánni fogok még 😀 Mindenesetre remélem az Underground 1-2-ből és a Most Wanted-ből csinálnak filmet, mert igazából csak azokból érdemes… szerintem.
  Az előző kommentemnél, hogy “baltázzák el” oda elfelejtettem írni egy ‘nem’-et 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..