2018. májusáig még bőven van időnk megbarátkozni a gondolattal, hogy a tejfelesképű Alden Ehrenreich fogja alakítani Harrison Ford fiatalkori változatát a Star Wars önálló Han Solo filmjében, a Disney marketinggépezetének alaposságát figyelembe véve pedig biztosak lehetünk benne, hogy rendszeresen érkezni fognak az újabb és újabb infókkal.
A mostani, elsők között érkező információ egy elég megbízhatónak tűnő forrásból származik: Iain McCaig vázlatrajzolótól, aki remek kapcsolatot ápol George Lucas-szal, és nem csupán a Star Wars I-II-III-on, de Az ébredő Erő-n is dolgozott. Plusz egy rakás másik, a közelmúltban nagy sikert elért blockbusteren.
McCaig elárulta, hogy azon kevesek közé tartozik, akik már olvashatták a Han Solo film forgatókönyvét, és teljesen el van ájulva tőle.

“Messze a legjobb Star Wars szkript, és hosszú ideje a legjobb, amit olvastam. Nevettem és sírtam, mindent csináltam, amit egy jó forgatókönyv olvasása közben lehet. Igazi élmény benne lenni.”

A nevezett forgatókönyvet Lawrence Kasdan írta, akinek a nevéhez (többek közt) A Birodalom visszavág is fűződik, és ráadásul a pletykák szerint már azelőtt kész volt az első vázlatával, előtt Az ébredő Erő-nek nekilátott volna – szóval bőven volt ideje csiszolgatni.
HMég ha Harrison Ford nincs is benne, reméljük a legjobbakat.
A képet a NerdAlert Youtube csatornájától vettük kölcsön.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..