Ahogy egyre közelebb kerülünk az Amerika kapitány: Polgárháború májusi premierjéhez, egyre több dolog derül ki a filmről. Múlt hónapban Joe Russo és Anthony Russo rendezők Frank Grillo-val közösen vettek részt egy nyilvános beszélgetésen, ahol Grillo (aki Crossbones karakterét alakítja a filmben) azon viccelődött, hogy szívesen kinyírná Amerika kapitányt. Meglepő módon Joe Russo erre azt válaszolta, hogy: “lehet hogy leforgattunk ezt a jelenetet is. De lehet hogy nem.”
Tegnap egy új cikk jelent meg a Geek.com-on, ami teljes új megvilágításba helyezi az elhangzottakat, (SPOILER) egy meg nem erősített forrás ugyanis azt állítja, hogy kétféle vágás létezik a filmből: az egyikben a kapitány a film végén a Bosszúállók csapatával együtt távozik a helyszínről, a másikban azonban a kapitányt valóban kinyírják, méghozzá éppen Crossbones (Frank Grillo) karaktere. A képregényrajongók ezen valószínűleg nem lepődnek meg, hiszen utóbbi verzió a füzetekben is megtörtént.
Bár a hír tényleg nem megerősített, egy másik beszámoló szerint Crossbones egy robbanószerekkel teli mellénnyel hatalmas pusztítást fog véghez vinni a filmben, és ugyanebben a cikkben megemlítik azt is, hogy – a képregényhez hasonlóan – Bucky Barnes, A tél katonája fogja átvenni a stafétát Amerika kapitánytól.
Tény, hogy az Avengers: Infinity War 1. részének stáblistáján nem szerepel Steve Rogers, a 2. részében azonban igen, úgyhogy könnyen elképzelhető hogy a kapitány tényleg meghal, ám társai végül a Végtelen kövek segítségével feltámasztják.
Vagy ki tudja…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ