Moonrise Kingdom – Bruce Willis, Edward Norton és Bill Murray főszereplésével?

1
95

wes-andersonNagyon szépen alakul Wes Anderson új filmjének, a Moonrise Kingdom –nak a szereplőgárdája: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand és Tilda Swinton vannak tárgyalásban a különböző szerepekét.
A ’60-as években játszódó sztori egy fiatal srác és egy lány körül zajlik, akik titokban elszöknek New Englandi szülővárosukból, a város lakói pedig, akik azt hiszik, hogy eltűntek, és teljes erőbedobással keresni kezdik őket.
Edward Norton egy cserkészcsapat vezetőjét alakíthatja, aki csapatával csatlakozik a keresőkhöz, Bruce Willis a város seriffjének szerepébe bújhat, akinek mellesleg viszonya van az eltűnt kislány édesanyjával (Frances McDormand), az elég problémás apuka pedig Bill Murray lehet. Tilda Swinton szerepe eddig nem tisztázott.
A film Roman Coppola és Wes Anderson közös forgatókönyve alapján fog készülni, a forgatást jövő tavasszal szereznék kezdni.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..