Pontos címünk még továbbra sincs a Wolverine 3-hoz, azonban egyre több infó szivárog ki Hugh Jackman utolsó Logan-kalandjáról. A legfrissebb infó szerint fény derült a film (egyik?) főgonoszának kilétére is, aki nem más, mint Mister Sinister. Az infó a CinemaBlend berkeiből érkezett, akiknek egy X-Men – Apokalipszis kapcsán folytatott beszélgetés hanganyaga jutott a birtokába, amelyen Simon Kindberg és Bryan Singer arról beszél, hogy Mister Sinister mindenképp benne lesz a soron következő Wolverine filmben.
Az Apokalipszis stáblista utáni jelenete tovább erősíti ezt a teóriát. Ha valakai nem emlékezne rá, a jelenetben néhány ember behatolt a Weapon X épületbe és pár, Wolverine vérét tartalmazó üvegcsét magukkal vittek egy aktatáskában. A táskán az Essex Corp. emblémája volt látható, ez pedig nem más, mint Nathaniel Essex, alias Mister Sinister cége…
Mister Sinister klasszikus X-men gonosz, aki a genetikai manipuláció megszállottja, valószínűleg neki lesz köszönhető az X-23 néven emlegetett női Wolverine-klón is. Mister Sinister képességek egész tárházával rendelkezik, szuperereje van, géniuszi intelligeinciája, regenerációs-, alakváltó és telepátiás képessége, valamint mindezek mellett mesteri manipulátor.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ