Michael Bay rendezi a Transformers 5-öt. De ez már tényleg az utolsó.

0
2633

Muhaha. Michael Bay rendező gyakorlatilag az összes Transformers folytatás előtt kiverte a hisztit, hogy több részt már biztosan nem fog rendezni. Így volt ez a Transformers 5-tel is, tavaly szeptemberben még határozottan cáfolta, hogy ő rendezné meg a filmet, azonban a Rolling Stone-nak nemrég adott interjújában most hivatalosan is megerősítette, hogy elvállalta a direktori posztot. Meg persze azt is, hogy ez lesz a utolsó…

“Én készítem a Transformers… mennyi is, 5-öt? Rengeteg munkám van. A Transformers-nél mindig remekül érzem magam. Szórakoztató dolog olyan filmet csinálni, amit aztán 100 millió ember meg fog nézni. De az lesz az utolsó. Át kell adnom a stafétát valaki másnak. J.J. [Abrams] azt mondta nekem: Te vagy az egyetlen, aki ezt meg tudja csinálni. De ideje továbblépni. Még egy utolsó.”

A magazin a rendezővel töltött idő alatt betekintést nyert egy videókonferenciába is, ahol az Industrial Light and Magic munkatársai egy vízalatti idegen űrhajót és egy új, dömper kinézetű, álcázásra is képes Transformerst is mutattak a rendezőnek. A két új lényről semmilyen részletet nem árultak el, de a Bay szemlátomást elégedett volt a látottakkal.
A Transformers 5 gyártása június 26-án indul, a Paramount Pictures pedig jövő nyáron már a mozikba is szeretné küldeni a filmet. Mark Wahlberg visszatérését már megerősítették, a lányát annak barátját alakító Nicola Peltz-ről és Jack Reynor-ról még nincs hír.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..