Miután tavaly nyáron Michael Bay – immár 4. alkalommal is – bejelentette, hogy a Transformers: Az utolsó lovag-gal befejezte a Transformers filmek készítését, kíváncsian várjuk, vajon milyen projektekbe fog belevágni.

Nos, a legújabb hírek szerint olyan nagyon azért nem fog eltávolodni az általa jól ismert világtól, ugyanis úgy néz ki, ő fogja átvenni a stafétát Steven Spielberg-től a Robopocalypse regény adaptációjában, amely már 5 éve tetszhalott állapotban van.

Steven Spielberg neve 2010-ben került a Robopocalypse projekt mellé, és 2011-ben már az állt a hírekben, hogy ez lesz a soron következő filmje, egy évvel később pedig már Chris Hemsworth nevét rebesgették a főszerep kapcsán, sőt, a bemutatóját is kitűzték 2014 április 25-re.
A gyártás azonban mégsem kezdődött el, 2013 év elején hivatalosan is bejelentették, hogy a projektet meghatározatlan időre leállították, többek között azzal az indokkal, hogy a Drew Goddard által elkészített forgatókönyv még nincs teljesen kész, illetve túl drága lenne legyártani.

Michael Bay belépése talán sokaknak meglepő lehet, vegyük azonban figyelembe, hogy több mint egy évtizede maga Steven Spielberg választotta ki őt a Transformers filmek élére, és bár időnként kapott hideget-meleget, egy óriási rajongóbázisnak örvendő és felettébb jövedelmező franchise jött létre az irányításával.

A Robopocalypse története amúgy egy kicsit a Terminatorra emlékeztet: a közeli jövőben számítógépes kutatók kifejlesztenek egy mesterséges intelligenciát, amit Archos-nak neveznek el. A gép, amely alapvetően az élet védelmében készült, hamarosan realizálja, hogy annak legnagyobb ellensége maga az emberiség, és átvéve az irányítást szisztematikusan elkezdi elpusztítani az emberi fajt. A film sztorija egy csapat túlélő körül zajlik, akik kétségbeesetten küzdenek az életben maradásért, és megpróbálják leállítani az egész folyamatot.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..