Menekülés New Yorkból remake – Tom Hardy vagy Jason Statham?

10
123

menekules_new_yorkbol_3A Menekülés New Yorkból Kurt Russell és John Carpenter egyik legjobb filmje, megérdemelten vált klasszikussá. Mindig keserű szájízzel konstatálom, ha egy kultfilmből szeretnének remake-et készíteni és kárörvendve, széles mosollyal veszem tudomásul, ha a projekttel nem haladnak előre. Az új változattal a New Line-nál szenvedtek egy ideig, majd bedobták a törülközőt. Azonban a Studio Canal fut még egy újabb kört a jogokkal, Joel Silver producer segítségével megpróbálják megvalósítani a remake-et. A Daily News úgy tudja, hogy Tom Hardyt vagy Jason Stathamet akarják megnyerni a főszerepre, előbbi neve már akkor is szóba jött, amikor a New Line-nál tervezgették a filmet. Te melyiküket választanád?


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Aki látta a filmeke annak egyértelműen Hardy. Még a fizimiskája is hajaz Russelére. Stathem nevetségesen festene Snake szerepében. “Szólítson Snake-nek.” 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..