Mel Gibson 750,000-et kap a Másnaposok 2-ért…

5
193

mel-gibson… még akkor is, ha nem szerepel benne.
Ahogy már tudjuk, Todd Phillips rendező egy tetoválóművész szerepében szerette volna látni Mel Gibsont a Másnaposok 2-ben, azonban Zach Galifianakis és a stáb néhány egyéb tagjainak nyomására kénytelen volt visszavonni a felkérést, sokan ugyanis nem szívesen dolgoztak volna együtt a rasszizmusáról és goromba természetéről híres színésszel.
A tetoválómester szerepét Liam Neeson vette át (kicsit komplikáltabb a dolog, Neeson teljesen mást mondott), a National Enquirer azonban arról számol be, hogy Gibsonnal ún. “pay or play” megegyezés született, ami magyarán annyit jelent, hogy akkor is megkapja a pénzt, ha be sem teszi a lábát a forgatásra.
A pay or play szerződések nem ritkák, ám az, hogy egy néhány perces szerepért közel egymilliót fizetnek, már annál inkább: Adrien Brody, aki mostanában igen népszerű Hollywoodban, egy független film FŐSZEREPE kapcsán írt alá ennél alacsonyabb, 600.000 dolláros megegyezést.
A Warner Bros valószínűleg szívhatja a fogát az értelmetlen veszteségen, sajnálni azonban nem fogom őket – ez a showbiznisz…


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudom mit okoskodott ez Zach mitudoménkicsoda, Mel Gibsonnak a cipőjét se pucolhatja ki. Szívesen láttam volna ebben a filmben, de pár okostojás miatt ebből se lesz semmi……… :S

  2. Miért szívná a fogát a Warner? A Másnaposok 2-ről beszélünk, ami jövőre nagyot fog kaszálni, ez a piciny összeg nem oszt nem szoroz:)
    Anno pl Tim Burtonnel kötöttek hasonló szerződést a Superman kapcsán, ő 5 millát vághatott zsebre és nem készült el a film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ