A Harry Potter világának rajongói egy ideje eléggé kissé elhanyagolva érezhették magukat, úgy néz azonban, hogy lassan elkezdenek érkezni a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásával kapcsolatos hírek.
Magát a filmet már július közepe óta forgatják, a Deadline-nak pedig a napokban néhány új információ került a birtokába a filmről.

Ezek szerint a sztori 1927-ben, pár hónappal a Legendás állatok és megfigyelésük-ben történtek után veszi kezdetét. Az első részben a fogságra ítélt Grindlewald (Johnny Depp) ígértet tett rá, hogy ki fog szabadulni, és úgy néz ki, a folytatásban ez meg is fog történni, Newt Scamander-nek (Eddie Redmayne) pedig az ifjú Albus Dumbledore (Jude Law) segítségére lesz szüksége, hogy megállítsa.

A filmben új gonosz karakterként fog feltűnni David Sakurai, aki egy Krall nevű varázslót alakít, akit Grindlewald ambiciózus ám meglehetősen sértődékeny csatlósaként jellemeznek.

A Legendás állatok és megfigyelésük 2. az első részhez hasonlóan J.K. Rowling forgatókönyvével készül, David Yates-szel a rendezői székben.
A film bemutatója 2018. november 16-ra van kitűzve.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..