Mivel a Alien: Covenant idén májusban már érkezik is a mozikba, egyre aktuálisabb lenne némi infó az Alien 5-ről, a projektet azonban az utóbbi időben gyanús hallgatás vette körül. Most megtudtuk, miért.

Ridley Scott Alien: Covenant filmje (előzetes a link alatt) és a Neill Blomkamp rendezésében készülő Alien 5. az eredeti tervek szerint még fej-fej mellett készült volna, ám a 20th Century Fox végül úgy döntött, hadd készüljön el előbb Scott a Prometheus folytatása, Blomkamp pedig csak ezt követően álljon inkább neki az Alien 5-nek.
Ezt követően egy darabig még érkezett pár kósza hír a projektről, azonban az utóbbi hónapokban teljes a hallgatás róla, ami egy rajongót arra ösztönzött, hogy egy fura kérdést tegyen fel Blomkamp-nak a Twitteren: “Mi az esély rá, hogy az Alien projekt el fog készülni?”. A rendező pedig válaszolt:

“karcsú”

Hogy mi történt a háttérben arról csak találgatni tudunk. Talán Rdiley Scottnak már van terve Alien: Covenant folytatására? Talán rebootolni akarja az eredeti Alien franchise-ot (köztudott, hogy a Covenant épp ott ér véget, ahol az eredeti Alien kezdődik)?
Meglátjuk…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ