A Bosszúállók: Ultron kora tavalyi bemutatója óta egészen idáig úgy tudtuk, hogy az Avengers: Infinity War címen futó következő rész két filmben lesz elkészítve, amelyek 2018. május 4-én, illetve egy évvel később, ugyanezen dátumban lesz bemutatva. A Deadline információi szerint azonban a Marvel változtatott a címeken, és a Bosszúállók 3. immár egyetlen filmet (Avengers: Infinity War) takar, a korábban 2. részként hivatkozott alkotás pedig egyenlőre egy cím nélküli Bosszúállók 4. projektként van feltüntetve. A bemutatók dátumában nem történt változás, tehát továbbra is az a terv, hogy egy éves különbséggel két Bosszúállók filmet is a mozikba küldjön a stúdió.
Joe Russo rendező is megerősítette a címváltozást, és hozzátette, hogy a konkrét tervekben semmi változás nem történt, a címváltozás pedig pont azért kellett, mert eléggé félrevezető módon azt sugallta, hogy egy adott filmet fognak kettőbe vágni, holott erről szó sincs, két teljesen különálló filmről beszélünk.
A Bosszúállók 4. pontos címe egyelőre még nem ismert, azonban idén novemberben fej-fej mellett kezdődik a két film forgatása, így remélhetőleg hamarosan arra is fény derül.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem nem lenne férevezető, hisz eleve az alcímekben feltűnteték hogy Part 1-2 azaz 1 és 2. rész. És tuti a rajongók is úgy készültek köztük én is, hogy a történet egy izgalmas jelenettel zárul és nyit a következő rézben.

  2. Valóban így van, egyértelműen két rész volt feltüntetve. Most ez betett egy kicsit, remélem azért nem vágják szét teljesen majd, hogy ne legyen túl hosszú.

  3. Gyerekek szerintem ez ugyanaz lesz, csak külön címen nem part 1 part 2. Szerintem csak marketing mert mostanában már kezd az embereknek elegük lenni hogy 3 részes filmekből négyet csinálnak csak profit miatt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ