Bár a közelmúltban elég aggasztó hírek jelentek meg a Batman Superman ellen kapcsán, a pletykák ellenére úgy tűnik, a Warner Bros. tartja magát az eredeti tervhez, és áprilisban neki is látnak a két részesre tervezett Az igazság ligája film forgatásának.
És bár túl sokat nem árult el a problémák valós voltáról, végre megszólalt egy illetékes is az ügyben, nem más, mint Zack Snyder, a Batman v Superman rendezője:

“Nagyon remek ötletnek tartom, hogy elkezdtük felépíteni az Igazsága ligája vázát (Batman Superman ellen-ben). Kicsit “már épp itt volt az ideje” érzése van az egésznek, de nem hibáztatom érte a stúdiót, mert igen hosszú út áll mögöttük. A kreatív részben azonban úgy érzem, egy kis gátat jelentett a dolog. Első hallásra talán egyszerűen tűnik, hogy “Ó, csak fogjuk és beletesszük a többi szuperhőst”, de meg kell nekik teremteni a hátteret is, a világot, amely körülöttük létezik.”

Hát sokkal okosabbak, valljuk be, nem lettünk, Snyder szavaiból azonban ki lehet hallani, hogy ő sem elégedett tejesen a filmmel.
A Batman Superman ellen 151 perces játékidejének első fele a hírek szerint teljes egészében a két hős közti konfliktusnak van szánva, a második felében lépnek be az életükbe Az igazság ligája új hősei, Csodanő, Aquaman, Cyborg és Flash – és ha hihetünk a pletykáknak, Zöld Lámpás is. Azt pontosan nem tudni, kinek milyen szerepe lesz a történetben, de tény való, hogy elég szűkösnek tűnik az idő rá, hogy mindenkit megismerjünk. A Marvel ezt megoldotta úgy, hogy hőseik szép sorban megkapták saját filmjeiket, mielőtt egy csapatba verődve megalkották volna a Bosszúállók-at, ám a DC egy (fél) filmmel akarja mindezt megoldani. Lehet, hogy ez a probléma kulcsa? Hamarosan kiderül…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ