Megreptették Amerika Kapitányt – Avengers forgatás

4
427

Captain_AmericaSzokásos Avengers napi posztunk jelentkezik. Cleveland-ben zajlik az élet, Whedonék pörögnek, nem sokat unatkoznak. Hiába, az idő pénz! Láthattunk már ide-oda rohangáló statisztákat, látványos pirotechnikai bemutatóval felérő robbanásokat, motion-capture ruhában vagdalkozó kaszkadőröket, sőt, legutóbb a hadsereg is bekapcsolódott a harcokba. Új posztunkban láthatjuk a Skrull-ok valószínűsíthető űrjárművét, és azt is, hogy Amerika Kapitány – kis rásegítéssel – igenis tud repülni!
Valamennyi videónak a főszereplője Amerika Kapitány, bár nagy valószínűséggel nem Chris Evans, hanem egy kaszkadőr. Rendesen odavágja magát az autó tetejéhez. Ugyanazt a jelenetet láthatjuk több kameraállásból, a leglátványosabb az első, bár döntve van épp a kamera. A képeken a Skrull-ok egyik járgánya lehet.


Valami repülő?Repül a, repül a kapitány (ha a videóban reklámbetét vagy Frászkarika előzetes van, sorry, amint lesz jobb forrásból anyag, cseréljük a videót):A Kapitány igenis tud repülni (másik szögből):Az az átok gravitáció (másik szögből):


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..