Felteszem, lassan már elhagyható lesz a SPOILER címke a Star Wars-os hírek mellől, de azért talán még akad, aki csak ezután nézi meg a filmet – az most ne olvasson tovább.
Szóval mindenki, aki sorokat olvassa, már tudja, hogy Harrison Ford által alakított Han Solo-t elérte a vég: saját, sötét oldalra átállt fia, Kylo Ren szó szerint keresztüldöfte fénykardjával, majd áthajította egy korláton a feneketlen – de legalábbis ismeretlen – mélységbe… plusz még fel is robbant a űrállomás, ahol az egész eset történt.
De biztosak vagyunk benne, hogy meghalt? Hiszen amikor utoljára láttuk, még életben volt, és bárki, aki nézi a Trónok harcát vagy Walking Dead-et, tudhatja, hogy egy karakter addig nem halott, amíg a folytatás stáblistájáról le nem hagyják a nevét.
Márpedig a legújabb hírek szerint Harrison Ford neve bizony szerepel a Star Wars 8. stáblistáján is.
Persze, valószínű, hogy a legendás csempész csak flashbackek esetleg hologram formájában bukkan fel a folytatásban, de akkor is…
Mit gondoltok?

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. J.J. vagy tud valamit és olyan trilógiát alkot hogy csak na, vagy tényleg ennyire madárnak nézik az embereket :/ Ha azt vesszük Harrison nagy húzó név, lehet csak rájöttek nélküle nem lesz milliárdos bevétel. Jövőre kiderül, minden 🙂

  2. Az új trilogia 2. részét már nem JJ rendezi, szal ezt hagyjuk úgy ahogy van. A hírt, hogy Herrison ott lesz a 8.ban is már lehetett tudni pér hete. Mindenki szerint ez egy rengeteg csavarral lévő film, meg minden, de azért tudni kell, hogy ahogy Lucas is mondta a Disney a látványra megy, nem a történetre, s hiába JJ olyanokat csinált itt meg ott, a fogatókönyvet nem ő írta/írta. Biztos vagyok benne hogy visszaemlékezés lesz, hisz Luke múltjára is fény derülhet, az meg már múlt.

  3. Valószínűleg tényleg csak valamilyen emlékekben szerepel majd. Vagy visszatér Fehér Hánszólóként! Ez szokott azzal történni aki a mélybe zuhan.

  4. A filmben nagyon sok dolog emlèkeztet a 4 rèszre csak más . üzenet a droidban . egymásratalálás a sivatagi boygón . az 1 rend pusztitó fegyvete (halál cailag ). Rengeteg apróság. Ja Ren pedig Luk lánya szerintem

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ