Mégis korhatáros lesz a The Expendables – A feláldozhatók 2

15
215

felaldozhatok_2_poszterMost lehet tippelni,hogy csupán egy jól felépített marketing-forgásról van szól, vagy irányítás nélkül alakultak így az események a The Expendables – A feláldozhatók 2 film kapcsán, de a lényeg az, hogy a PG-13-as besorolás hírére érkezett óriási rajongói felháborodás hatására Sylvester Stallone úgy döntött, mégis korhatáros lesz a sokak által várt film.
“Miután feldolgoztam a sok fura feltételezést és pletykát, úgy döntöttem, az Expendables 2 “R” lesz” – nyilatkozta Stallone.
Hogy a döntés mennyire befolyásolja Chuck Norris jelenlétét, még nem tudni, de az akció-ikon elég egyértelműen megmondta, hogy nem hajlandó olyan filmben szerepelni, amelyben káromkodnak: vagy Norris csinált komplett hülyét magából és játszani fog a filmben, vagy Stallone vágja ki Norris jeleneteit – meglátjuk.
A The Expendables – A feláldozhatók 2 augusztusban kerül a mozikba, addig még sok minden történhet…


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. a káromkodások nem hiányoznak. az az egyben sem volt olyan mértékű. de az aprítás így már borítékolható, ami nekem elengedhetetlen ebbe a moziba. na majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

  2. BBQ: xD

    Bizony egy jó hír, én is örülök neki 😀 Lehet, hogy a film végén Chuck Norris majd jól elver mindenkit, mert káromkodtak a filmben 😀 Vagy pedig móresre tanít pár szereplőt, aki egy csúnya szót is kiejtett a száján. Mindenesetre várom már az előzetesét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..