Lassan közeleg az idei San Diego-i Comic Con (július 21-24 között lesz megrendezve), ami egyben azt is jelenti, hogy a nagy stúdiók szorgosan készítik az új anyagokat a belátható időn belül bemutatásra kerülő új filmjeikhez. A Warner Bros egyik éllovasa a jövő nyáron érkező Csodanő film, amire komoly hangsúlyt akarnak fektetni a rendezvényen is.
A stúdió a napokban közzétette a hivatalos szinopszist is a filmhez:

“A Patty Jenkins rendezésében készülő Wonder Woman-ben Gal Gadot visszatér a címadó karakter szerepébe. Diana, még mielőtt Csodanő-vé vált volna, az Amazonok hercegnője volt, akit legyőzhetetlen harcosnak neveltek. A háborítatlan szigeten, ahol nevelkedett, egy nap egy amerikai pilóta zuhant le, aki mesélt neki a külvilágban dúló óriási háborúról. Diana meg volt győződve róla, hogy megállíthatja a fenyegetést, így otthagyta hazáját, hogy harcba szálljon az emberek oldalán. A harcok közben Diana felfedezi az igazi erejét… a végzetével együtt”

A lírásból kiderül, hogyan kerül Chris Pine karaktere (Steve Trevor) a képbe, illetve nagyjából felvázolja azt is, hogyan fog felépülni a film. Kíváncsian várjuk, vajon mivel fogja meglepni a rajongókat a stúdió a Comic Con alkalmával…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ