Múlt héten egy meg nem erősített beszámolóban az állt, hogy a Warner Bros elrendelte pár jelenetet újraforgatását az augusztusban mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag-hoz – a cikk szerint az újraforgatások fő oka az volt, hogy még több humort vigyenek bele az előzetes alapján amúgy is poénokkal teli filmbe. Jai Courtney, aki a filmben Boomeráng kapitányt alakítja, tegnap az Entertainment Tonight-nak megerősítette, hogy valóban újra felvesznek pár jelenetet, azonban nem csak a poénok állnak a középpontban.

“Szerintem (humor) rengeteg van benne. Nem mondanám, hogy azért megyünk vissza, hogy még viccesebbé tegyük. Lesznek plusz akciójelenetek is benne, igen szívdobogtatóak. Tulajdonképpen nem újraforgattunk, inkább csak hozzátettünk. Ne higgyetek el mindent, amit olvastok.”

Charles Roven producer múlt héten megerősítette, hogy a film nem lesz korhatáros (R-rated), az újraforgatásokból azonban arra következtetünk, hogy a stúdió hangulatban és látványvilágban is közelebb szeretné hozni a filmet az elképesztő sikert aratott Deadpool-hoz.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ