Az oldal 2009-es alapítása óta folyamatosan írunk róla, hogy hamarosan már tényleg érkezik a Bad Boys 3, ám mivel közel két éve semmi érdemleges infó nem látott napvilágot a film körül (pedig akkor már úgy volt, hogy akár a következő filmben érkezhet a Bad Boys 3, sőt már a Bad Boys 4 is említésre került), teljes joggal hihette mindenki, hogy a projekt gyakorlatilag halottnak tekinthető.
Jerry Bruckheimer producer a Yahoo Movies-nek adott interjúja alapján azonban még mindig van rá esély, hogy el fog készülni a Bad Boys 3, jelen pillanatban ugyanis épp egy új forgatókönyvet készítenek hozzá.

“Nos, már én sem tudom megmondani, hány éve fejlesztjük. Volt egy időszak amikor már nagyon közel voltunk a megvalósuláshoz, aztán egy kicsit kisodródott, de remélhetőleg újra visszatér a rendes vágányba. Új forgatókönyvírónk van, aki jelen pillanatban is dolgozik rajta, és ez reménnyel tölt el.”

Martin Lawrence a közelmúltban adott interjújában sajnos nem volt ilyen optimista – gyakorlatilag kijelentette, hogy szerinte nem lesz ebből semmi -, ám azt is hozzátette, hogy amennyiben a stúdió úgy dönt, hogy megcsinálja, ő készen áll rá.

“Itt vagyok és készen állok. Ha meg akarják csinálni, én kész vagyok rá, de nincs az én kezemben van a dolog. Ez a stúdió döntése.”

Will Smith szintén elmondta már, hogy a Bad Boys filmek forgatása élete egyik legjobb élménye volt, tehát ha az időzítést meg tudják oldani, ő valószínűleg szintén benne lenne. Reméljük, az új író bevonása végre megtöri a filmen ülő átkot, és hamarosan már tényleg olyan szalagcímmel jelentkezhetünk, hogy: Elkezdődött a Bad Boys 3 forgatása!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.