Bár a rajongók nagy része valószínűleg már rég feladta a reményt, Richard Donner rendező szerint továbbra is képben van a Halálos fegyver 5., annak ellenére, hogy néhány hónapja épp ő nyilatkozta, hogy a Warner Bros. jogi osztálya minden erejével próbálja megakadályozni a film létrejöttét.

A rendező aki a sorozat összes eddigi részét készítette, nemrég egy podcast szereplője volt, ahol egy rövid és tömör summázást halhattunk tőle a Halálos fegyver sorozattal kapcsolatban: “és hamarosan érkezik az 5”.

A Halálos fegyver 5. egyike a számtalan évek óta szóbeszéd tárgyát képező folytatásnak – 2009-ben még úgy tűnt, a franchise teljesen halott, majd 2014-ben felreppent egy olyan pletyka, mely szerint egy reboot készülhet belőle, Chris Hemsworth főszereplésével.
Egy időben még Shane Black, az eredeti film forgatókönyvírója is elárulta, hogy vannak tervei a folytatást illetően, ám ezt követően már erről sem lehetett hallani.
Tavalyi aztán úgy tűnt, tényleg lesz valami a projektből, a hírekben ugyanis az állt, hogy a Warner Bros. komolyan foglalkozni kezdett vele, sőt, a 88 éves Richard Donner, valamint Mel Gibson és Danny Glover visszatérését is elhintették.

A franchise életképességét mi sem mutatja jobban, minthogy a Fox-on jelen pillanatban is futó Halálos fegyver sorozatnak immár a harmadik évadát is berendelték – igaz, balszerencsés módon a főszereplő Clayne Crawford-ot kénytelen voltak kirúgni, az ő, azaz helyette Martin Riggs szerepét Sean William Scott fogja játszani.

Richard Donner korábban azt nyilatkozta, hogy a Halálos fegyver 5. címe Lethal Final lesz, és hogy egy igen komor és sötét lezárására készül a sorozatnaj – reméljük, lesz is alkalmunk látni azt…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..