Másik stúdióhoz került a The Secret Service

1
58

secretservice Mark Millar képregényéből, a The Secret Service-ből az Universalnál készíthettek volna filmet. Matthew Vaughn készítette elő a terepet a produkcióknak, de a stúdió végül meggondolta magát, talán azért, mert a Ha/Verrel sem jártak túl jól. A jogok így a 20th Century Foxhoz vándoroltak, ahol elgördültek az akadályok a forgatás elől, már csak a főszereplőket kell megtalálni és augusztusban indulhatna a forgatás, 2014-ben pedig beülhetünk a filmre. Nem meglepő, hogy ennél a stúdiónál készül el a produkció, hiszen Millar az utóbbi időben arrafelé osztogat tanácsokat a képregényfilmekkel kapcsolatban.

A Secret Service-ben egy veterán angol titkos ügynököt követhetünk, aki úgy dönt, hogy unokaöccsét kiképzi és kitanítja a szakma minden csínjára-bínjára. Millar úgy fogalmazott, hogy szerinte a pályafutása során ennél jobb karaktereket nem talált még ki.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..