Martin Scorsese a New York bandái sorozaton dolgozik

3
79

martinscorsese Előfordul, hogy egyes filmek sorozat formájában élnek tovább. Martin Scorsese 2002-es alkotása, a New York bandái is a kisképernyő felé tart. A rendező a Miramax-szal közösen éppen azon van, hogy az 1800-as évek végén játszódó 10 Oscar-díjra jelölt filmből összehozzanak egy szériát.
A rendező elmondása szerint egy két órás mozifilmben egyszerűen nem lehet elmesélni, hogy mi minden történt ebben az időszakban és nem is jutna elég idő a különféle karakterek bemutatására. Viszont egy sorozat már elég kreatív szabadságot biztosít számukra, hogy be tudjanak mutatni minden fontosabb részletet a régi történésekből, amelynek hatásai még most is kihatással vannak a társadalmunkra. Ezen túlmenően nem csak a new york-i, hanem más városok – pl. Chicago – bandái is elég teret kapnának.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valóban nem volt valami nagy durranás a 2002-es feldolgozás, pedig nagyon szeretem Scorsese filmjeit. Egy sorozatban tényleg jobban belehet mutatni majd mindent és reméljük a Gengszterkorzós szintet hozni fogja 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..