Mark Millar Superman trilógiája soha nem lesz bemutatva

2
164

superman_not_returnsMark Millar forgatókönyvíró már korábban elárulta, hogy Reboot-olni akarja az egész Superman franchise-t, és egy teljesen új trilógiát készít az Acélember kalandjaiból. ” A Kriptonon akarom elkezdeni, ezer évvel ezelőtt, és a befejezésnél Superman egyedül marad az egész Földön, miközben a nap elkezd szupernovává alakulni, ő pedig a nappal együtt veszti el erejét.” – nyilatkozta.
Megemlítette azt is, hogy a Warner Bros-szal folytatott tárgyalások során egy “nagy” hollywood-i rendezőről beszéltek, aki az új filmeket a mozivászonra vihetné. Warner-ék azonban márciusban leállították a Superman fejlesztését, őt és a rendezőt is más projekthez irányították. De ki is ez a rendező?
Mark Millar elárulta: Matthew Vaughn, a Csillagpor és a Torta rendezőjéről van szó, aki egyszer már a Thor-ral kapcsolatban is szóba hozta, de most mindketten a Millar Kick-Ass című képregényadaptációján dolgoznak.
A Superman rajongók valószínűleg már értesültek a rossz hírről, ami alapján szinte biztosan kijelenthetjük, hogy sosem fogják látni a Millar féle Superman verziót, – a karakterhez fűződő megfilmesítési jogok hamarosan lejárnak, és – bírósági végzés alapján – a Warner Bros és DC Comics tulajdonából visszakerülnek a szuperhős kitalálóihoz, Jerry Siegel-hez és Joe Shuster-hez – így a stúdiók biztos nem fognak pénzt invesztálni bele hogy tovább fejlesszék.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ