Úgy tűnik, semmi okuk az aggodalomra az Assassin’s Creed mozifilmre váróknak, a producerek ugyanis annyira elégedettek az eddig látottakkal, hogy – bár a film csak decemberben kerül a mozikba – azonnal neki is láttak a második rész előkészületeinek. Michael Fassbender pedig egész biztosan visszatér Callum Lynch szerepébe.
A készítők nyilvánvalóan óriási kasszasikerben reménykednek, amire a népszerű játék rajongótáborának nagyságát ismerve minden esély meg is van, az egyetlen dolog, ami a teljes siker útjába állhat, az nem más, mint a Disney – a film ugyanis egy héttel a Rogue One: A Star Wars Story premierjét követően kerül a mozikba, és ha a stúdiónak sikerül megismételni a tavaly bemutatott, mindent elsöprő marketingkampányt…. de ne szaladjunk ennyire előre.
Az Assassin’s Creed-del hosszú távú tervei vannak a stúdiónak, egy komplett filmes franchise-ot szeretnének építeni a játékból, amely a több idősíkon zajlik, és középpontjában egy ősi titkos háború áll, amit a templomosok és a bérgyilkosok vívnak egymással. Főhősünk egy titokzatos szerkezet segítségével ráébred, hogy ő maga is a bérgyilkosok egyik leszármazottja, és egyik őse, Aguilar emlékeivel és emberfeletti képességeivel felszerelkezve tovább folytatja a harcot.
Az idei év könnyen áttörést hozhat a videójáték-adaptációk terén, az Assassin’s Creed-en kívül ugyanis érkezik a Warcraft: A kezdetek is, és ha mindkét film sikert arat a jegypénztáraknál, könnyen lehet, hogy komoly vetélytársat kapnak az elmúlt pár évben vezető szerepet betöltött képregényadaptációk.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ