A Suicide Squad-ban elért kimagasló alakítása óta már többször szóba került, hogy a Margot Robbie által megformált Harley Quinn önálló filmet is kaphat, azonban, bár a karakter szinte minden készülő filmben szerepelni fog (Suicide Squad 2, Gothan City Sirens, Batman és Harley Quinn), ez a szóló film valahogy elmaradni látszik.

Margot Robbie azonban nemrég elárulta, hogy bár nem a nyilvánosság előtt, de készülőben van ez is.

“Lassan két éve dolgozok rajta. Elég nehéz beszélni róla, mivel minden ilyet lakat alatt őriznek, de egy ideje már több különálló Harley spin-off-on dolgozok…. Nem a Szirének, hanem teljesen különálló dolog. Igen, elég sok minden zajlik mostanában, hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy bárki meg tudná mondani, hogy mi lesz a soron következő projekt… de szerintem mindeni várja, hogy Harley visszatérjen a vászonra, és mindenki kicsit másképp képzeli.”

A Wonder Woman sikere után sokan azt gondolták, hogy a női szereplős önálló filmek kicsit előtérbe kerülnek a DC-nél, ám a jelek szerint a stúdió nem igazán tudja, hogyan tálalja a karakter saját történetét –
Az Igazság Ligája felemás fogadtatása után pedig minden bizonnyal komoly párbeszédek folynak róla, hogy milyen irányba haladjanak tovább.
Annyi biztosnak látszik, hogy egyhamar nem fog a mozikba kerülni a Harley Quinn saját filmje..NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..