Idén márciusban a Logan – Farkas-sal Hugh Jackman végső búcsút vett Rozsomák karakterétől, ám Hollywood-ban nem az szokás járja, hogy egy remek bevételeket hozó franchise-ot csak úgy hagynak kifutni.
Amint az sejthető volt, nem kellett túl sokat várni, és már meg is érkeztek az első hírek a Wolverine reboot-ról – igaz, egyelőre csak egy sejtelmes félmondat erejéig.
Stacey Snider-t, a Fox elnökét a Variety kérdezte meg arról, hogy lehetséges-e, hogy egy új színésszel reboot készül a X-Men franchise egyik legnépszerűbb karakteréről.

“Bármi megtörténhet”

A válasz nem túl sokatmondó ugyan, de nyilvánvalóvá teszi, hogy amennyiben valaki egy elfogadható tervvel állna elő a Wolverine franchise reboot-olására, a Fox nem habozna azonnal melléállni.

Bár a legtöbb reboot-os hír azonnali felháborodást vonz maga után, tény és való, hogy Wolverine karaktere az X-men univerzum egyik alapköve, maga a karakter pedig annyira egyedi jellemvonásokkal bír, hogy nem igazán lehet mással betölteni a helyét.
És ha megnézzük például a Pókember: Hazatérés-t, egyáltalán nem biztos, hogy istentől elrugaszkodott ötlet lenne egy új színésszel újra nekiindulni a franchise-nak.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..